SPEAKER CORNER 15.0 BINCANG ISU KESIHATAN DIRI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 15 APRIL 2016 – Kesihatan diri adalah penting kepada semua manusia. Namun, ramai yang kurang peka tentang amalan pemakanan atau diet yang seimbang adalah amat penting untuk memastikan tubuh badan kita dalam keadaan sihat dan cergas.