RUN FOR CLEFT – SUMBANGAN KEPADA GOLONGAN YANG MEMERLUKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 15 April 2016 – Bertujuan meringankan beban dan mengutip dana bagi Persatuan Klef Bibir dan Lelangit Malaysia (CLAPAM), dan Persatuan Kebajikan Kanak-kanak HUSM (PEKA), satu larian amal akan diadakan pada 23 April ini yang bertempat di Universiti Sains Malaysia Kampus Kesihatan Kubang Kerian (USMKK).