PROJEK PEMINDAHAN ILMU BERI IMPAK POSITIF KEPADA MASYARAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 13 April 2016 - Geran Pemindahan Ilmu Kementerian Pendidikan Tinggi Malaysia menjadi suntikan semangat kepada enam ahli fisioterapi di bawah Program Kesihatan Persekitaran Dan Pekerjaan, Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK). Bermula pada April 2014, projek ‘Memaksimumkan Sokongan Keluarga Dalam Meningkatkan Pengetahuan Dan Kemahiran Dalam Usaha Memperkasakan Individu Terlantar Dan Kurang Upaya’ kini berakhir dengan jayanya.