KANAK-KANAK HIDAP DIABETES SEAWAL USIA LAPAN TAHUN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 14 April 2016 – Kebanyakan golongan remaja pada hari ini disahkan menghidap penyakit diabetes atau kencing manis seawal usia lapan tahun, demikian kata Pakar dari Bahagian Endokrinologi, Hospital Pulau Pinang, Dr. Lim Shueh Lin.