FORUM KUPAS ISU NEGARA MENJELANG TAHUN 2020 DAPAT SAMBUTAN MAHASISWA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 15 April 2016 - Forum bertajuk 2020 : Bersediakah Malaysia Menjadi Negara Maju yang berlangsung kelmarin telah membuka minda para hadirin yang memenuhi Dewan Persidangan Siswa Universiti Sains Malaysia (USM) tentang cabaran yang bakal ditempuhi menjelang tahun 2020.