BIOSOCIETY USM PRIHATIN NASIB ANAK YATIM RUMAH GEMILANG ADIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 14 April 2016 – Setiap kanak-kanak berhak mendapat pendidikan, bimbingan serta kasih sayang dan keperluan harian daripada ibu bapa mereka. Namun tidak kepada kanak-kanak di Rumah Gemilang, Pusat Asuhan dan Didikan Anak-Anak Yatim Daerah Sik (ADIK), Kedah, yang dibesarkan di Rumah Gemilang ADIK tanpa kedua-dua ibu bapa mereka.