USM RAIH TEMPAT KETIGA KEJOHANAN HOKI MAKSAK 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 9 April 2016 - Pasukan Hoki Universiti Sains Malaysia (USM) yang dibarisi staf pelbagai Pusat Tanggungjawab (PTJ) telah memperoleh tempat ketiga dalam Kejohanan Hoki MAKSAK Peringkat Negeri Pinang 2016 hari ini.