USM JANGKA TERIMA 30,000 PERMOHONAN MASUK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 9 April 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) dijangka akan menerima 30,000 permohonan mengikuti pengajian pada peringkat ijazah pertama sepenuh masa dan jarak jauh serta ijazah tinggi pada tahun ini terutamanya dalam bidang Sains dan Kejuruteraan.