PUCS BERBAKTI SECARA BERTERUSAN UNTUK KOMUNITI IPOH PERAK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 11 April 2016 - Projek Baktisiswa merupakan aktiviti utama setiap tahun bagi Sekretariat Penang Undergraduate Community Service (PUCS) dan ahlinya dalam kalangan mahasiswa tahun pertama Universiti Sains Malaysia (USM) akan terlibat dalam projek ini bersama murid dari sekolah rendah yang terpilih dalam modul yang berbentuk perkhemahan.