PESAKIT AUTISME MAMPU BERJAYA JIKA DIRAWAT SEGERA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 10 April 2016 – Dunia baru sahaja melewati Hari Kesedaran Autisme ‘World Autism Awareness Day’ yang jatuh pada 2 April setiap tahun dan pelbagai kemajuan teknologi masa kini boleh digunakan untuk mengenali, mendiagnosis, serta menentukan cara rawatan yang betul.