PALAPES PERLU JADI CONTOH KEPADA MASYARAKAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
NIBONG TEBAL, 11 April 2016 – PALAPES perlu menjadi contoh kepada masyarakat dan terus menabur bakti kepada negara, kata Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pembangunan Pelajar dan Alumni) Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Dr. Adnan Hussein. Beliau berkata, masyarakat melihat pelajar Universiti ini dari sudut yang berbeza apatah lagi bagi mereka yang menceburi pasukan beruniform khususnya ketenteraan.