IPPT USM TAWAR PERKHIDMATAN PAKEJ UJIAN SARINGAN TALASEMIA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KEPALA BATAS, PULAU PINANG, 11 April 2016 – Unit Hematologi, Makmal Diagnostik Termaju, Institut Perubatan dan Pergigian Termaju (IPPT), Universiti Sains Malaysia (USM) kini menawarkan perkhidmatan pakej ujian saringan Talasemia kepada orang ramai.