USM RANCANG TAWAR KURSUS PENGURUSAN HAJI DAN UMRAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 6 April 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) merancang untuk menawarkan kursus Pengurusan Haji dan Umrah pada peringkat ijazah tinggi melalui Sarjana Pengurusan Pembangunan Islam dalam masa yang terdekat. Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Dr. Omar Osman berkata demikian dalam sidang media selepas perasmian Regional Conference on Hajj 2016 (RCHAJJ'16) di sini hari ini.