RCHA JJ'16 USAHA MEMPERTINGKATKAN AMALAN TERBAIK HAJI SERANTAU - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 7 April 2016 - Mengerjakan haji merupakan satu pengalaman berharga dalam diri setiap umat Islam dan menguruskan jemaah haji bukanlah usaha yang mudah. Pengerusi Persidangan Serantau Amalan Terbaik Haji (RCHAJJ) 2016, Profesor Dr. Ahamad Tajudin Khader, Universiti Sains Malaysia (USM) dipertanggungjawabkan mengelola persidangan untuk membincangkan isu-isu berkaitan urusan haji terutamanya dalam usaha memberi keselesaan kepada para jemaah pada musim haji.