PENGURUSAN KEWANGAN YANG MANTAP PENTING DALAM PENGURUSAN UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
GEORGE TOWN, PULAU PINANG, 8 April 2016 - Pengurusan kewangan yang mantap di universiti penting dalam memastikan pencapaian modal intelek universiti. Ia adalah fokus utama dalam pembentangan wakil daripada Universiti Padjadjaran Bandung, Indonesia, Cik Hinny Herliany pada sesi selari ketujuh Global Higher Education Forum (GHEF) 2016 yang baru berlalu.