PAMERAN SENI CETAK DI MGTF WUJUD HUBUNGAN BAIK USM DENGAN UNIVERSITI DI THAILAND - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 6 April 2016 – Buat julung kalinya Pameran ‘2 Series Artwork’ dari Thailand, “Space and Time of Serenity” oleh Manee Meemak dan “Colour of Faith and Serenity” oleh Pongsiri Kiddee berlangsung selama sebulan di Muzium dan Galeri Tuanku Fauziah (MGTF), Universiti Sains Malaysia (USM) yang mewujudkan hubungan baik antara USM dengan Universiti Thailand yang terlibat.