MINGGU KESIHATAN SEDUNIA: USM SAJIKAN PELBAGAI PROGRAM KESEDARAN KESIHATAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 8 APRIL 2016 – Sempena Minggu Kesihatan Sedunia 2016 yang bakal diraikan pada minggu hadapan, Universiti Sains Malaysia (USM) tidak terkecuali dengan penganjuran pelbagai program dan aktiviti kesihatan bermula 11 April 2016 sehingga 15 April 2016.