KONVENSYEN FIQH PERUBATAN AJAK MASYARAKAT BERFIKIR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, April 2016 – Seramai 500 orang memenuhi Dewan Utama Kampus Kesihatan, Universiti Sains Malaysia (USM) untuk menyaksikan penceramah-penceramah jemputan sempena Konvesyen Fiqh Perubatan bagi mengupas isu-isu agama dan definisi perubatan dalam Islam yang dianjurkan oleh pelajar Kampus Kesihatan, USM.