KOLABORASI DALAM PENYELIDIKAN HAJI BANTU TINGKATKAN KECEKAPAN URUSAN HAJI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 8 April 2016 - “Saya agak teruja dengan dedikasi dan sokongan Malaysia dan Universiti Sains Malaysia (USM) untuk menjalankan program sebegini dan saya yakin jika usaha ini diteruskan dengan niat yang baik, Malaysia akan mengetuai bidang penyelidikan haji ini,” kata Pakar Perunding Kanan Penyakit Berjangkit dan Pengerusi Jabatan Penyelidikan Hospital Prince Mohamed bin Abdul Aziz, Profesor Dr. Ziad A. Memish.