JEMPUTAN PENYERTAAN SIMPOSIUM KIMIA ANALISIS MALAYSIA KE-29 (SKAM29) - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
Universiti Sains Malaysia (USM) telah diberi penghormatan oleh Persatuan Sains Analisis Malaysia (ANALIS) untuk bersama-sama menganjurkan Simposium Kimia Analisis Malaysia ke-29 (SKAM29).