JEMPUTAN PENYERTAAN PERSIDANGAN ANTARABANGSA PENYELIDIKAN PELBAGAI DISIPLIN ILMU (iCMR) 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
Persidangan Antarabangsa Penyelidikan Pelbagai Disiplin Ilmu (iCMR) menjemput pakar-pakar dalam bidang sains dan kejuruteraan, Biosains, social dan sains politik untuk menyertai persidangan yang akan berlangsung pada 6 hingga 8 September 2016 Universitas Hasanuddin, Makassar Sulawesi Selatan Indonesia.