USM ANJUR KURSUS BAHAN LESTARI DARIPADA FUNDAMENTAL KEPADA APLIKASI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 2 April 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Pengajian Teknologi Industri (PPTI) menjemput orang rami terutamanya wakil industri, ahli-ahli sains, pensyarah, penyelidik, jurutera, ahli teknologi mahu pun pelajar untuk menyertai kursus pendek “Sustainable Materials : From Fundamental To Application” pada hari Selasa 10 Mei 2016 di Bilik Persidangan PPTI dari 9.00 pagi – 5.00 petang.