SUKARELAWAN USM DIIKTIRAF SEBAGAI DUTA USMMySIHAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 2 APRIL 2016 – Majlis Konvensyen Duta USM-MySihat kali kedua diadakan di Dewan Utama Desasiswa Kompleks RST, Universiti Sains Malaysia (USM), hari yang mengiktiraf sukarelawan pelajar sebagai 'Duta USM-MySihat'. Sukarelawan yang terlibat berperanan melaksanakan aktiviti promosi kesihatan khususnya kawalan tembakau.