PAMERAN SENI CETAK THAILAND DI MGTF: 4 APRIL 2016 - 5 MEI 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 5 April 2016 - Pameran “2 Series Artwork from Thailand, “Space and Time of Serenity” by Manee Meemak” dan “Colour of Faith and Serenity” by Pongsiri Kiddee” sedang berlangsung di Muzium dan Galeri Tuanku Fauziah USM selama sebulan mulai 4 April 2016.