PAKAT MAI MASUK USM: USM BUKA PERMOHONAN SECARA TERUS SEMPENA HARI TERBUKA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 5 April 2016 - Mana-mana individu yang berminat untuk mengikuti pengajian di Universiti Sains Malaysia (USM) berpeluang untuk memohon secara terus bersempena penganjuran Hari Terbuka USM dengan tema Pakat Mai Masuk USM pada 9 dan 10 April depan.