KETUA PENGARAH PERKHIDMATAN AWAM SAMPAI SYARAHAN TRANSFORMASI PERKHIDMATAN AWAM 11 APRIL 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 5 April 2016 - Ketua Pengarah Perkhidmatan Awam Tan Sri Mohamad Zabidi Zainal akan menyampaikan Syarahan Perdana 'CEO Faculty Programme' pada hari Isnin, 11 April 2016 jam 9.00 pagi di Dewan Tuanku Syed Putra Universiti Sains Malaysia (USM) Pulau Pinang.