GHEF 2016 BINCANG ISU KETAHANAN DAN KELESTARIAN PENDIDIKAN TINGGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 5 April 2016 – Peranan pendidikan tinggi dalam membangunkan masyarakat yang berdaya tahan dan lestari atau “The Role of Higher Education in Developing Societal Resilience and Sustainability” menjadi fokus Global Higher Education Forum (GHEF) 2016 yang bermula hari ini.