DUTA USM-MySIHAT BERTEKAD KURANGKAN PEROKOK, LAKUKAN KAJIAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 2 April 2016 – Lima orang pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) dilantik menjadi Duta USM-MySihat di Dewan Utama Desasiswa, Kompleks RST, USM dalam Konvensyen Kedua Duta USM-MySihat yang dipilih berdasarkan usaha aktif mempromosikan kesihatan khususnya kawalan tembakau kepada masyarakat.