ACMF PLATFORM KUKUHKAN JARINGAN KEBUDAYAAN UNTUK MASA HADAPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 2 April 2016 - Timbalan Naib Canselor (Jaringan Industri dan Masyarakat) Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Dato’ Dr. See Ching Mey hari ini merasmikan ASEAN Cultural Music Festival (ACMF) 2016 di Dewan Budaya USM.