USM NAIK TARAF PEJABAT PERHUBUNGAN ALUMNI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 31 Mac 2016 - Pejabat Perhubungan Alumni yang telah dinaik taraf menjadi Pusat Perhubungan Alumni Universiti Sains Malaysia (PPAUSM) pada Januari 2016 berhasrat menggembleng tenaga bersama-sama Persatuan Alumni Universiti Sains Malaysia (PAUSM) dalam meningkatkan sumbangan mencapai APEX 2020.