USM JADIKAN IMPIAN SATU KENYATAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 29 Mac 2016 – Cita-cita ingin melanjutkan pelajaran di Universiti Sains Malaysia (USM) sejak dibangku sekolah menjadi kenyataan pada tahun 2007 apabila diterima masuk mengikuti pengajian sehingga menggenggam ijazah Sarjana Muda Pengurusan.