USM BANTU LAKSANA PROTUNe 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 30 Mac 2016 – Seramai 300 pseserta dari 40 buah sekolah di sekitar Pulau Pinang menyertai Program Tunas Niaga (PROTUNe) 2016 di Dewan Utama Pelajar (DUP) Universiti Sains Malaysia (USM) pagi ini.