PHS USM ANJUR MINGGU BERSAMA PELANGGAN 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 30 Mac 2016 – Perpustakaan Hamzah Sendut Universiti Sains Malaysia (PHS USM) menganjurkan Minggu Bersama Pelanggan 2016 dalam usaha perpustakaan USM untuk memberikan perkhidmatan terbaik kepada semua pelanggan.