KELESTARIAN DEKAT DI HATI ALUMNI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 28 Mac 2016 – Penerapan konsep kelestarian oleh Universiti Sains Malaysia (USM) adalah antara perkara yang paling meninggalkan kesan kepada alumni USM, Siti Nursyahidah Abu Bakar, 29, yang berasal dari Ampang, Selangor.