HASBULLAH, TOKOH KEBUDAYAAN USM 2012 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 29 Mac 2016 – Siswazah Sarjana Muda Ilmu Pendidikan Universiti Sains Malaysia (USM), Hasbullah Hashim, 25, yang dahulunya pernah dinobatkan sebagai Tokoh Kebudayaan USM 2012 oleh Kor Sukarelawan USM, kini berkhidmat sebagai Pensyarah di Jabatan Pengajian Umum di Institut Kemahiran Belia Negara (IKBN) Naka, Kedah. Beliau sangat aktif dalam aktiviti-aktiviti kebudayaan dan kepimpinan di USM.