FESKI 2016 SERLAH BAKAT DAN KEMAMPUAN PELAJAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 31 Mac 2016 – Majlis penutup Festival Kelestarian Islam (FesKI) 2016 yang bertemakan ‘Compass towards Compassion’ disifatkan menepati matlamat iaitu melahirkan mahasiswa yang bukan sahaja cemerlang dalam bidang akademik malah turut memiliki kemahiran insaniah yang tinggi.