ASSALAMUALAIKUM CINTA 3.0 DAN KONVENSYEN ANAK MUDA DAPAT SAMBUTAN HANGAT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 27 Mac 2016- Program Assalamualaikum Cinta 3.0 dan Konvensyen Anak Muda mendapat sambutan hangat apabila lebih 1,000 pengunjung membanjiri Dewan Tuanku Syed Putra USM semalam. Program tersebut dianjurkan oleh Himpunan Anak-Anak Kelantan USM (HAAKUSM) dengan kerjasama Institut Wasatiyyah Malaysia dan Majlis Perwakilan Pelajar USM.