SERTAI 6TH MALAYSIAN TISSUE ENGINEERING AND REGENERATIVE MEDICINE SCIENTIFIC MEETING 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
Menurut Pengerusinya, Prof. Madya Dr Badrul Hisham Yahaya, persidangan ini terbuka kepada penyelidik dari Malaysia, pelajar penyelidikan dan peserta antarabangsa terutamanya dari negaranegara Asia yang terlibat secara aktif dalam penyelidikan berkaitan dengan perubatan regeneratif dan "tissue engineering" serta mensasarkan penyertaan daripada golongan penyelidik, saintis tempatan dan luar negara, pelajar, industri, agensi kerajaan dan pakar-pakar.