PROGRAM JELAJAH MENARA ILMU TONJOL MAHASISWA HOLISTIK DAN HEBA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 27 Mac 2016 - Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Sains Malaysia (USM) sekali lagi meneruskan khidmat bakti kepada pelajar-pelajar sekolah menengah dengan mengadakan Program Jelajah Menara Ilmu 2016 baru-baru ini di Kampus Induk USM.