PELAJAR PELBAGAI KAUM, NEGARA WAJAR FAHAMI PELBAGAI BUDAYA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 27 Mac 2016 – Demi minat terhadap seni mempertahankan diri Kung Fu, Nurafiqah binti Hamzah, 22, pelajar Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan yang berasal dari negeri Sarawak menjadi sebahagian dari ahli Kelab Kung Fu Universiti Sains Malaysia (USM) yang turut membuat persembahan pada Malam Kung Fu yang berlangsung malam kelmarin.