MALAM KUNG FU USM MERIAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 26 Mac 2016 – Malam Kung Fu ke-39 yang dianjurkan oleh Kelab Kung Fu Universiti Sains Malaysis (USM) mendapat sambutan hangat dengan lebih 2,000 orang penonton pelbagai kaum menghadirinya malam tadi.