MALAM CITRA BAYU MARTABATKAN SENI BUDAYA SABAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 27 MAC 2016 – Perkumpulan Siswa Siswi Sabah (PERSIS) Universiti Sains Malaysia (USM) dengan kerjasama Persatuan Siswazah Sabah di Semenanjung (G3S) memperkenalkan kelestarian sosio-budaya Negeri Sabah kepada warga USM melalui Malam Citra Bayu (MCB) 2016.