KEPIMPINAN BERINTEGRITI DAN BERDEDIKASI TONGGAK KEJAYAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 27 Mac 2016 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Prof. Dato' Dr. Omar Osman menyeru kepada semua ahli-ahli PALAPES Laut supaya menjadi seorang pemimpin yang berdedikasi dan berintegriti dalam menjalankan tugasan yang diamanahkan.