KARNIVAL BAHASA TAMIL WAHANA BAHASA DALAM MEMPERKASA KESUSASTERAAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 27 Mac 2016 – Kejayaan Karnival Bahasa Tamil Peringkat Kebangsaan kali ke-4 di Universiti Sains Malaysia (USM) yang menutup tirai semalam jelas membuktikan bakat kepimpinan pelajar wanita yang semakin ke hadapan dalam menganjurkan program sedemikian.