KAMPUS SEJAHTERA KOMITED ANJUR EARTH HOUR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 27 Mac 2016 – Sekretariat Kampus Sejahtera Universiti Sains Malaysia (USM) komited memacu kelestarian universiti ini dengan menganjurkan Program Earth Hour sebagai mekanisme USM menyokong kempen Earth Hour dunia, selari dengan hasrat universiti dalam memastikan kelestarian hari esok. Ini juga adalah sebahagian dari usaha memastikan tahap pemanasan global dihadapi bersama.