BUAL BICARA KUPAS CABARAN PEMBANGUNAN NEGARA MASA HADAPAN KEPADA MAHASISWA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 26 Mac 2016 - Kini masyarakat perlu tahu tentang isu pembangunan di Malaysia secara keseluruhannya yang menyentuh isu-isu semasa seperti keadaan ekonomi, mata wang, pengangguran dan lain-lain yang perlu diberi perhatian.