USM, UMK, UMP LAKSANA PROGRAM NBOS KPT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
BACHOK, KELANTAN, 26 MAC 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) Kampus Kesihatan menyertai program khidmat komuniti di Dataran Pantai Bachok bersama-sama Universiti Malaysia Kelantan (UMK) dan Universiti Malaysia Pahang (UMP) hari ini. Program ini adalah dalam kerangka Strategi Lautan Biru Kebangsaan (NBOS) 8 iaitu menyepadukan hubungan pelajar universiti bersama komuniti dengan melaksanakan program kesukarelawanan.