USM DEKATI MASYARAKAT ORANG ASLI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
SUNGAI SIPUT, 26 Mac 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM), melalui Jawatankuasa Maal Hijrah dan Maulidur Rasul, Pusat Islam Kampus Kejuruteraan turut memainkan peranan mendidik Orang Asli suku Kaum Temiar di Kampung Landap, Sungai Siput di sini.