USM DAPAT KHIDMAT PAKAR KARDIOTORASIK PEDIATRIK UK BEDAH JANTUNG KANAK-KANAK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 25 Mac 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) menerima bantuan kepakaran sepasukan doktor pakar bedah jantung kanak-kanak yang dibiayai sepenuhnya oleh sebuah pertubuhan badan amal ‘Healing Little Heart’ (HLH) bagi melakukan pembedahan terhadap pesakit yang memerlukan di Hospital USM baru-baru ini.