PERANAN STA DALAM PEMINDAHAN TEKNOLOGI DAN PENYELIDIKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 23 Mac 2016 – ‘Outreach Programme on Strategic Trade Act’ bertujuan memperkenalkan Akta Perdagangan Strategik (STA) kepada warga akademik serta pemindahan teknologi dan penyelidikan di Institusi Pengajian Tinggi.